Speed Design Club als volwaardig partner

mr green casino

 

Toen we begonnen met Speed Design Club, waren we twee studenten die eigenlijk pas net kwamen kijken op de markt. We wisten precies wat we deden, maar van de vraag en het aanbod wisten we niets. Het enige wat we wel wisten, was dat de meeste afnemers het niet eens waren met de prijzen en levertijden van onze concurrenten.

Na verloop van tijd kwamen we erachter dat de vraag veel breder was dan we aanvankelijk dachten. We kregen dagelijks aanvragen binnen van mensen die een complete website wilden hebben en nog niets hadden. Dat was niet waar we ons op ingesteld hadden en we hadden hier ook nog geen enkele mogelijkheid toe.

Een kleine revolutie

Nog geen jaar later hadden we alles aangepast. We hebben servers in Diemen staan die we huren en waar we websites van klanten op kunnen plaatsen. Hier hebben we ook een aantal dummies staan, websites die niet gebruikt worden, maar die alleen gebruikt worden om te laten zien wat we kunnen. Het bedrijf in Diemen regelt ook de domeinnamen voor ons, zodat je direct je eigen URL hebt. Ook mailadressen kunnen hier geregeld worden tegen lage prijzen.

Daarnaast zijn we samen gaan werken met een groep vertalers en schrijvers. Deze mensen weten hoe het internet werkt en vooral hoe de zoekmachines werken. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat jouw website, of de website van jouw bedrijf, ook gevonden wordt door de mensen die op zoek zijn naar een bepaalde dienst of een specifiek product.

Aangezien dit nog niet compleet was, zijn we op zoek gegaan naar verschillende softwareontwikkelaars. Dit maakt het mogelijk om complete toepassingen en oplossingen op de website te plaatsen. Zo hebben we een klant die een webwinkel heeft en waar software voor gemaakt is. De software vertaalt de bestelling naar een picklist voor het magazijn en print direct de adresgegevens op een etiket. Daarnaast maakt het systeem een rekening klaar die verstuurd wordt wanneer de bestelling de deur uitgaat.

We zijn trots op de mogelijkheden die we opgezet hebben. We kunnen complete websites leveren, maar kunnen ook nog veel verder gaan en het zo optimaliseren dat jij als particulier of ondernemer nauwelijks nog werk hebt aan het internetgedeelte van jouw bedrijf. Daarmee zijn we niet het bedrijf geworden dat we wilden zijn. We zijn het bedrijf geworden waar vraag naar is en waarvan de bedrijven hoopten dat we het zouden worden.

De toekomst

In de toekomst zullen we op zoek gaan naar nog meer partners en samenwerkende ondernemers. Eventuele openstaande posities zullen we op deze website tonen, zodat via de website zelf gereageerd kan worden. We gebruiken hiervoor geen freelancewebsites meer, omdat deze veel te hoge kosten leveren en geen service bieden. Dan kunnen we het beter gewoon zelf doen, aangezien we graag de service verlenen die we zelf ook graag zouden ontvangen wanneer we gebruikmaken van het internet.

 

Terug naar Home